Privatundervisning av toppstudent erbjuds

Hej, jag erbjuder privatundervisning i Matematik, fysik, kemi, NO och ekonomi från årskurs 1 till och med gymnasienivå. Jag gick själv ut gymnasiet med högsta betyg i alla ämnen (naturvetenskaplig inriktning) och har även toppresultat på högskoleprov. Jag kan 3 språk flytande(Svenska, Engelska, Bosniska) och har även väldigt breda och i viss mån djupa kunskaper i de flesta andra ämnen men väljer att inte undervisa särskilt i dessa men kan tänka mig att hjälpa till om eleven har frågor. Undervisning erbjuds i huvudsak i matematik och så kallade NO-ämnen samt Företagsekonomi(redovisning, bokföring) och Nationalekonomi eller andra matematiska aspekter av ekonomi.

Det gäller även högskolekurser om eleven inte kan komma framåt.

Garanti i form av pedagogisk skicklighet lämnas. Jag vet hur prov och tentor instuderas och är väl förtrogen i det svenska skolsystemet samt vad som krävs av individen för att lära sig på både lång och kort sikt.

Pris: 200 kr per timme- privat. Eleven väljer själv plats och tid. Önkas större omfattning så kan pris diskuteras.

Jag bor i Norrköping och undervisningen utgår därför härifrån. Efter överenskommelse så kan undervisning ske på annan ort tex i Linköping, Mjölby, Finspång, Söderköping osv men då betalar kunden resekostnad och restid.

Your email will not be published. Name and Email fields are required