Piano/Sånglektioner (Paketpris)

Hej,

Jag är musiker, låtskrivare, producent med musik som har spridits i länder runtom i världen. Jag har varit involverad i många inspelningar, skivor, och spelat live i många olika sammanhang, i och utanför Sverige. Min musik har också förekommit på olika TV-kanaler som gemensamt når många miljoner etc.

Jag har också stor erfarenhet av att undervisa i både piano och sång, både privat och på olika utbildningar. Jag har utbildning från Musikhögskolan i Stockholm.

För mer info hänvisar jag till en temporär hemsida jag lagt upp lite mer info, priser etc. Det kanske finns billigare alternativ, men då jag vill ha ut ca 250 per lektion har jag anpassat det till det. Jag måste också ta min stora erfarenhet som både musiker och av att undervisa i betänkande, även om jag vill erbjuda ett förmånligt pris. Mer info på hemsidan. Jag åker normalt inte hem till folk och kör normalt på vuxna elever.

Your email will not be published. Name and Email fields are required