Hyr en Fotograf till ditt event

Hej!
Planerar Ni ett bröllop, familjefest, födelsedagsfest eller annat event som Ni vill ha härliga minnen och upplevelser från i framtiden? Med hjälp av mina fantastiska bilder och filmer kommer Ni ha kvar minnen från den signifikanta dagen!

Jag kan också producera kommersiella bilder och videoklipp av hög kvalité för Er produkt, företag eller event.

Lite om mig själv: Jag är an kille som gillar styrketräning och mitt hobby är att skapa coola bilder och filmklipp. Jag är 16 år gammal, energisk och social.

Om Ditt evenemang inte faller in i beskrivningen ovan går det också bra! Hör bara av Er så kommer vi upp med en plan.

Hur det går till:

1. Beroende på typen av evenemang fastställer vi en plan, och vad jag ska fokusera på, på evenemanget. Självklart bestämmer vi plats och tid.

2. Jag har naturligtvis med mig min utrustning (kamera, mikrofon och bra humör!:) och sätter igång med att ta dynamiska och krispiga bilder på evenemanget, människorna och den festliga stämningen. Jag kan också samla ihop alla som vill vara med på en gruppbild.

3. Jag redigerar bilderna och nästa dag får Ni/alla gäster dem via e-post.

100% Nöjd Kund garanti. Om ni inte är nöjda med resultatet får ni 100% av pengarna tillbaka.

Your email will not be published. Name and Email fields are required