Butik i centrala lund

Väletablerat datorbutik i centrala Lund måste tyvärr överlåtas P.G.A. ändrade förhållande.

Lokal area totalt ca 135 kvadratmeter + förråd på ca 20. Lastplats samt plats för förvaring av pallar tillgänglig.

Modern butikslokal, verkstad, lager/konto, WC/dusch, städrum samt kök. Det finns många stora skyltfönster för exponering som är skyddade med jalusier och galler.

Alla inventarier, jalusier, larm, verktyg och befintlig lagervaror ingår i köpet/överlåtelsen tillsammans med kundregistret av privatpersoner och företag.

Hyra: 17270:-/ Exklusive moms per månad. Bränsleavgift och luftkonditionering ingår i priset. Lokalhyran har höjts med bara total 1000kr de senaste 10 åren, så överraskande höjningar förväntas inte. Lokalen tillhör LKF.
Pris vid köp av företaget inklusive allt: 200.000 kr exklusive moms.

Ett av Lunds äldsta datorbutiker med mycket nöjda återkommande kunder samt god kreditvärdighet hos leverantörer. Vi har funnits här i ca 18 år. Vi inriktar oss på personlig och snabb service till både privatpersoner och till företag.

Lokalen ligger centralt bakom stationen med mycket människor i rörelse. Lokalen har stor potential tack vare stadig besök av både nya och gamla återkommande kunder. Man kan t.ex expandera med mobiltelefoni och reparation av mobiltelefoner eftersom konkurrenter är få (bara 1 styck i Lund). Gott om parkeringar precis utanför.

Det går även att använda lokalen till andra rörelse så som frisörsalong, kafeteria eller dylik men då måste LKF som är hyresvärden godkänna det. Butiken var en ursprungligen livsmedelsbutik för drygt 10 år sedan.

Av hänsyn till kunder vill vi inte ha spontana besök angående köp/överlåtelse av butiken, därför sker besöket efter överenskommelse.

OBS: Endast seriösa spekulanter!

Your email will not be published. Name and Email fields are required